Tema fragmentului :Orasele unde vrei sa locuiesti dar daca iti place pericolul
În orașele mari locuiesc, de obicei, mulți infractori. Dar, unele așezări urbane sunt mai periculoase decât altele din cauza războaielor, a tensiunilor interetnice și a grupărilor teroriste care reprezintă o amenințare pentru viața cetățenilor. Business Insider face un top al celor mai periculoase orașe ale Europei.5. Tbilisi, Georgia

În urma conflictului din 2008 cu Rusia, există mari părți din Georgia unde turiștii sunt sfătuiți să nu se aventureze. În capitala țării, Tbilisi, au loc deseori demonstrații violente care au parte de o replică la fel de violentă din partea forțelor de ordine. Recent, au murit doi oameni și alți 40 au fost răniți în urma unei astfel de confruntări. Autoritățile georgiene neagă un posibil abuz al forțelor de ordine. Cu alte cuvinte, acestea au procedat corect. În plus, anul trecut, au fost mai multe atentate cu bombe în cartierele mărginașe ale orașului, iar poliția a dejucat alte câteva atentate.

4. Erevan, Armenia

Cu toții știm măcar un banc cu Radio Erevan, dar acum nu este de glumă. În 2008 au avut loc alegeri electorale presărate cu multe acte de violență, poate cele mai rele de după epoca sovietică. Opt oameni au murit, 150 au fost răniți. O altă problemă o reprezintă violența în familie. Potrivit unui raport al Amnesty International, trei din zece femei suferă din cauza acestui fenomen. Un alt raport, al ONU, arată că doar 15% dintre femeile agresate au curajul să vorbească despre asta. Totuși, orașul încearcă să îndrepte din această imagine. În această lună va avea loc, la Erevan, o conferință a Comisiei Europene despre această problemă.
Va rog sa ma ajutati care este tema fragmentului

1
Va rog
si topul celor mai periculoase tari din europa

Răspunsuri

2014-05-29T15:52:43+03:00
Agresiunea fata de oameni