Răspunsuri

2014-05-29T14:41:58+03:00
(Orasul tau ) , 29 ianuarie

Draga, ...... ( de ex : Maria )

Ce mai faci ? Nu te-am mai vazut de foarte mult timp. Mi-e dor de tine. Astazi mi-am facut timp sa iti scriu. Eu sunt foarte bine. Am inceput scoala de ceva timp,iar aceasta saptamana semestrul se incheie. Eu am note foarte bune, iar mama este foarte bucuroasa. Sa iti povestesc ce am facut in vacanta de iarna... Am fost la munte,la schi,in oras cu prietenii si colegii, am fost si la patinaj. Mi-am petrecut Craciunul ........ ( unde ti-ai petrecut tu Craciunul ) si Revelionul la ............ ( unde ti-ai petrecut tu Revelionul ) cu .... (familia,prietenii,etc,, ) . Am primit cadouri frumoase,mi-am vizitat rudele si au venit si ele pe la mine. A fost tare distractiva vacanta mea. Astept sa imi scrii si tu. Sper sa ne vedem curand. La revedere.

Cu drag,cea/cel mai buna/bun prieten/a, ......... ( cum te cheama )

Sper ca te-am ajutat.
  • Utilizator Brainly
2014-05-29T14:49:31+03:00
                             Draga (numele lui),
Vacanta mea a fost superba.Am fost la patinuar, am colindat profesorii mei si diriginta.Am fost cu sania si cu schiurile.Am primit de Craciun multe cadouri, care mai de care mai frumoase.
De revelion, am petrecut la maxim am dat cu artificii, cu confetii.Dar din pacate vacanta a fost scurta si a trecut, dar m-am distrat pe cinste.
Cu drag,
(numele tau)  
Bafta!
2 3 2