Răspunsuri

2014-05-29T14:43:20+03:00
Deci, desfacem paranteza : 3,6x - 10,5+ 4,25 = 5,27
Apoi separăm termenii cu x de numere : 3,6x = 5,27 - 4,25 + 10,5
3,6x =11,52 => x = 11,52 : 3,6 = 3.2
Sper să te ajute! :*
Adică, la ori 3 , era x 3 , sau hmmm, cum mai exact ?
deci la 1,2 venea x iar inainte de 3 vine ori
Dap, păi așa am rezolvat ecuația! Adică venea (1,2x-3,5) x 3 , nup ? Și, când desfacem paranteza, se înmulțește fiecare membru cu 3 . și vine : 1,2x ori 3 - 3,5 ori 3 = 3,6x - 10,5 . De ce , este ceva în neregulă.. ? Sau este greșit rezultatul ?
aaaa deci este bun
Dap, exact.