Răspunsuri

2014-05-29T08:17:03+03:00
A) 17 Kg + 5000g + 100hg  = 17 Kg + 5 Kg 10 Kg = 32 Kg
b) 1250g + 2,62hg + 700 dag = 1,25Kg + 0,262Kg + 7Kg = 8,512 Kg
4 2 4
2014-05-29T08:48:29+03:00
5000g5000/1000=5kg          100hg=100*10=1000kg    17kg+5kg+1000kg=1022kg                                                                        1250g=1250/1000=1,250kg                                                                      2,62hg=2,62*10=0,262kg                                                                           1,250kg+0,262kg=1,512kg            
1 5 1