Mama a avut 380 lei pt cumparaturile de la supermarket.Dupa ce a cumparat tot ce avea pe lista,a constatat ca a ramas cu 40 de lei mai putin decat a cheltuit.Ce suma a cheltuit mama?

2

Răspunsuri

2014-05-28T23:18:17+03:00
380 - 40 = 340 lei 
340 / 2 = 170 lei i-au ramas
170 + 40 = 210 lei a cheltuit
Proba:  170 + 210 = 380 lei
3 1 3
2014-05-29T07:50:17+03:00
380 lei - 40=380 lei 
340/2=170 lei ramasi 
170 lei +40=210 lei cheltuiti :)
1 5 1