a + b +c = 97 daca a+b = 66 atunci il putem afla pe c 66 + c = 97 c =97 - 66=31 inlocuim pe c in adunarea b+c = 60....b=60 -31 =29 acum il putem inlocui pe b pentru a-l afla pe a a+b =66 .....a+ 29= 66....a= 66-29 a=37. Verificam inlocuin valorile lui a ,b, c cu rezultatele obtinute : 37+29+31 =97
Multumesc :)

Răspunsuri

2014-01-29T15:58:03+02:00
A+b+c=97
a+b=66
b+c=60
inlocuim a+b din 
a+b+c=97 => 66+c=97=> c=97-66=> c=31 acum aflam b-ul b+c=60=> b+31=60=> b=60-31=> b=29 a+29+31=97=> a=97-31-29=>a=37 
sper sa fie bine :)

1 5 1
2014-01-29T15:58:10+02:00
A+b+b+c ( am adunat a + b si b +c in aceasi operatie ) = 66 + 60 = 126
a + 2b + c = 126
97 ( a + b + c ) + b ( care a mai ramas ) = 126
b = 126 - 97
b = 29
a + 29 = 66 => a = 37
29 + c = 60 => c = 31