Răspunsuri

2014-05-28T18:50:01+03:00
Faci cu segmente.
45-5=40
40:2=20
20 reprezinta nr de kg ceapa
20+5=25 kg cartofi
sunt in clasa a 2 si nu am invatat cu impartire
altfel nu mai stiu
ms
2014-05-28T20:13:38+03:00
Ceapa+cartofi=45 kg
Cartofi=5kg+ceapa
cartofi=? kg
ceapa=? kg
   
5+ceapa+ceapa=45              20+cartofi=45 kg
                                         cartofi=45-20=25 kg
2ceapa=40
ceapa=20