Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-05-28T16:09:48+03:00
2014-05-28T16:11:33+03:00
24 - 21 = 3 ore , 24 este miezul noptii
9 - 3 = 6  la ora 6 se scoala
proba 3 + 6 = 9 ore doarme
1 5 1