Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
  • Utilizator Brainly
2014-05-28T16:05:13+03:00
1. Cat consuma o oaie in 4 zile 
   3x4=12 kg
2. Cat consuma o vaca in 4 zile ?
  9x4=36 kg 
3. Cat consuma 13 oi in 4 zile ?
  12x13=156  kg
4. Cat consuma 17 vaci in 4 zile ?
   17x36=612 kg
5. Cat consuma 13 oi si 17 vazi in patru zile ?
  612+156=768 kg 
2014-05-28T16:08:21+03:00
13 * 3 = 39 kg/zi oile
39 * 4 = 156 kg oile in 4 zile
17 * 9 = 153 kg/zi vacile
153 * 4 = 612 kg vacile in 4 zile
156 + 612 = 768 kg in 4 zile, 13 oi si 17 vaci