Răspunsuri

2014-05-28T15:53:50+03:00
 Azi de ziua copilului  la scoala am cantat o multime de cantece .Impreuna  am jucat jocuri amuzante.Din senin un balon cobori lin spre noi .Incantat de supriza pe care invatatoare ne-o pregatise am iceput sa tipam si sa ne jucam cu baloanele.Toata lumea avea cate un costum haios .Elena ,colega mea de banca avea ca imbracaminte un cosum facut  de mama ei .A fost o zi minunata si nu o sa o uit niciodata . :)) sper ca te-am ajutat.
Multumesc frumos,imi este de mare ajutor.
cu placere :)
2014-05-28T15:59:02+03:00
Copiii au pregatit un set de cantece pentru serbare.Cantecle le-a ales doamna invatatoare.Cand a venit vremea serbarii,copii au coborat  pe scarile care duceau la scena.Toti aveau emotii,dar doamna a venit si i-a incurajat.Parintii au fost incantati cand i-au vazut.Aveau imbracaminte noua si frumoasa,potrivita pentru scena.Serbarea le-a iesit foarte bine.
Multumesc frumos.
nu ai pentru ce.
In vazduhul calduros de aud cantecele maiestoase ale pasarilor, care incanta sufletele mahnite ale oamneilor. Imbracamintea frumosului nostru sat este aurul verde intains il lung si in lat cat vezi cu ochii. Privind cerul ai impersia ca nori cobor jos pe pamant impreuna cu gandurii frumoase si linistite.