Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-01-29T10:03:00+02:00
md_{1}  =  \frac{ms*c}{100} =  \frac{2*35}{100} =  \frac{70}{100} = 0,7 kg sare

md_{2}  \frac{5*15}{100} =  \frac{75}{100} = 0,75  kg sare

ms_{final} = 2 + 5 + 3 = 10 kg

md_{final} = 0,7 + 0,75 = 1,45 kg sare

 c_{finala} =  \frac{ md_{final}}{ms_{final}} * 100 =  \frac{1,45*100}{10}14,5%
c/100 = ms/md. a) 35/100=md/2. md=0,7. b)35/100=md/5. md=0,75. md final = c/100=1,45/7 md=14,5 %
2014-01-29T10:03:46+02:00
Ms1=2kg=2000g
C1=35%
md1= \frac{C1*ms1}{100} =  \frac{35*2000}{100} = 700 g
ms2=5 kg=5000g
C2=15%
md2=  \frac{C2*ms2}{100}=  \frac{15*5000}{100}  = 750g
mH2O= 3kg= 3000g
mdfinal= md1+md2= 700+750=1450g
msfinal= ms1+ms2+mH2O= 2000+5000+3000= 10000g
Cfinal=  \frac{mdfinal}{msfinal}*100 =  \frac{1450}{10000}*100 = 14,5 %
:P
Eu abia m-am trezit, nu vad tastele bine :))Tu ai scris mai repede
:D