Ma ajutati va rog? Vreau calcule!

Calculati cat timp dureaza fiecare activitate:

a)Un film pentru copii incepe la ora 17:25 si se termina la ora 17:58 min.

b)Gongul pentru spectacolul de teatru a batut la ora 15 si 20 min. iar cortina s-a lasat la ora 17 si 30 min.

Ajutati-ma va rog!

Multumesc mult!! :*


2

Răspunsuri

2014-05-28T12:57:29+03:00
A) 58-25=33 minute a durat filmul

b)15:20 =>16  40 minute
16=>17          60 minute
17=>17:30      30 minute

40+60+30=130 minute a durat spectacolul 
!!!
hai lasa ca miam dat seama
nu e impartit, asa am scris ora, adica 15 si 20 de min
aha
bn atunci ms
2014-05-28T13:04:39+03:00
A) 58 - 25 = 33 minute a durat filmul 
b) 15:20 = < 16 
16 = < 17
 17 =< 17 : 30 
40 min
60 min
 30 min
 
60+40+30 =130 

nu te supara
problema e ca nici macar nu a inteles ce a copiat
asta e cu adevarat trist
;))
poate DA...poate NU..... :))))))