Transformati si efectuati :

34 dam + 250 m = dam
9 hg - 600 g = ? hg
24 s + 4 minute = ? s
90 ani - 5 milenii = ? milenii
1100 dl - 6 dal = ? dal
4 t + 30 q = ? t
8 ore - 240 minute = ? ore
146 ani + 20 secole = ? ani

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-29T15:13:27+03:00
250 m=25 dam
34 dam+25 dam=59 dam
600 g=6 hg
9 hg-6 hg=3 hg
4 minute=60x4=240 s
24 s+240 s=264 s
90 ani=0 milenii(un mileniu are 1000 de ani)
0 milenii-5 milenii= -5 milenii
1100 dl=11 dal
11 dal- 6 dal= 5 dal
30 q=300 t (qintalul este mai mare decât tona)
240 minute=4 ore (o oră are 60 de minute)
20 secole=2000 ani
146 ani+2000 ani=2146 ani
Sper că te-am ajutat.Multă baftă! :*
2 4 2