Răspunsuri

2014-05-27T19:31:19+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Ieri am fost la noua gradina zoo ce s-a deschis in orasul meu. A fost o super plimbare!Am vazut elefanti ce pareau pictati intr-un gri inchis .Acestia m-au impresionat cel mai mult.Am mai vazut girafele ce au fost foarte prietenoase si stateau sa le facem poze in timp ce mancau. 
In timp ce ma indreptam catre acvarii , un cimpanzeu a sarit zgomotos in cusca lui suspendata si a inceput sa faca un zgomot infernal , insa a fost destul de amuzant.Dupa ce m-am saturat sa privesc cimpanzeul , mi-am continuat drumul spre acvarii unde totul parea desprins dintr-un film in care se prezenta oceanul ,Am vazut pestisor atat de mici incat abea se vedeau , dar am vazut si delfini draguti . Dupa ce am admirat acvariile ,mi-am continuat drumul si am ajuns in locul unde erau tinuti  serpii si reptilele .Acel loc nu mi-a placut deloc si am plecat repede de acolo.
Am vazut o multime de animale domestice si salbatice si le-am facut tuturor poze , dar cred ca ar fi mai fericite daca cineva le-ar da drumul in salbaticie unde le este locul.
P.S.Sper sa te ajute