Răspunsuri

2014-05-26T22:20:26+03:00
Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-26T23:41:49+03:00
10 * 3 = 30 ani tata si fiul 10 ani.  R: 40 ani
Peste 10 ani : 30 + 10 = 40 ani tata  si  40 - 20 = 20 ani fiul 

1 5 1