Răspunsuri

2014-05-26T17:38:36+03:00
     Prin turismul religios se intelege a merge in mod organizat pe la diverse biserici si manastiri din tara. Ideea nu este rea. Daca, de exemplu, ai merge cu familia nu ai sti exact locatia acestora si ai bajbai in cautarea lor. Apoi, intr-un grup organizat beneficiezi si de un ghid, deci vei primi si informatii despre acel obiectiv. Deci, pe langa vizitarea lor vei pleca si cu un bagaj de cunostinte pe care probabil nu le stiai si nici n-ai fi avut cum sa le afli daca ai fi calatorit singur.
     Asfel de excursii pot dura o zi sau chiar si o saptamana. Daca ai ales un sejur de o saptamana vei avea ocazia sa vezi cum este viata intr-o manastire, deoarece de cele mai multe ori cazarea se face in chiliile manastirilor. Binenteles, acestea sunt separtat de cele ale maicutelor, dar in general, seamana prin simplitate destul de mult cu camerele maicutelor. De asemenea poti manca sau te poti ruga alalturi de maicutele manastirii respective.
      In concluzie sunt de acord cu turismul religios, deoarece beneficiezi de ghid si de siguranta ca nu vei gasi manastirea inchisa pentru vreo renovare, de exemplu.