Răspunsuri

2014-01-27T21:35:40+02:00
Inlocuiesti a+b si iti da 53+c=96
de aici afli c=43
sti ca b+c=74 si il sti pe c (=43)
si atunci b+43=74
de aici afli b=31
si iti ramane sa afli a din ce ecuatie vrei tu
1 3 1
2014-01-27T21:55:21+02:00
         a+b+c egal 96
    
         a+b egal 53
 
          b+c egal 74

           deci, inlocuim sa zicem prima relatie


            53+c egal 96


               c egal 96-53


                c egal  43



               il inlocuim pe c in a doua relatie      



                     b+43 egal 74


                     b egal 74-43 


                        b egal 31


                    il inlocuim pe b in prima relatie


                      a+31 egal 53 


                      a egal 53-31



                      a egal 22








AI INTELES???/