Vreau si eu 2 compuneri despre:
1.Redacteaza o compunere de 10-15 randuri in care sa-ti exprimi opinia despre avantajele si dezavantajele folosirii internetului ca sursa de informare de catre adolescenti!
2.Redacteaza o compunere de 10-15 in care sa povestesti o intamplare imaginara, avand urmatorul final: Ajuns acasa,le povesti parintilor intamplarea, amuzandu-se copios impreuna.

1

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-25T22:38:13+03:00
Pericolele internetului pot fi de două feluri: pericole/riscuri pe care le putem evita, și pericole/riscuri pe care nu prea le putem evita dacă folosim internetul (de exemplu nu putem renunța la folosirea mail-urilor deși este evident că nu există o siguranță de 100% a informațiilor personale din contul nostru de mail). Indiferent care este cazul, este foarte important să înțelegem care sunt toate aceste pericole, să le conștientizăm, și să ni se aprindă undeva în cap o luminiță roșie  de fiecare dată când suntem pe cale de a ne expune la un risc/pericol pe care n-ar trebui să ni-l asumăm, astfel încât navigarea pe internet să fie cât mai sigură. Iată în continuare care sunt, după părerea mea, principalele probleme, riscuri și pericole legate de internet:.
23 4 23