Solicit un mare ajutor, multumesc anticipat! Am o lucrare la romana pe tema citatului: "Va rugati, in clipele de deznadejde si nevoie; Oh, de vati ruga de asemenea in plinatatea bucuriei si in zilele ce va sunt imbelsugate. Fiindca rugaciunea, cei oare daca nu-i expansiunea firii voastre in eternul mereu traitor.

1
Si care e intrebarea/cerinta?
este nevoie de un eseu de cca 1000-15000 de cuvinte, si am nevoie de citeva idei pentru a incepe lucru.

Răspunsuri

2014-01-28T17:08:06+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Scrie despre relatia dintre Divinitatea in care crezi tu, mai intai in raport cu lumea si tot ce te inconjoara, apoi in raport cu tine. Apoi fa o comparatie intre:cei ce se roaga, cei ce nu se roaga, intre situatiile in care te rogi si situatiile in care nu te rogi. Apoi incearca sa faci un studiu de caz: "Ati observat cata lume se roaga doar pentru un anumit....? etc etc", apoi spune care este cel mai important lucru pt care te rogi tu, care crezi ca este si in final adauga concluzia in care iti sustii un punct de vedere propiu..parerea ta personala. Sper ca te-am ajutat!