sa o scurtezi?
scurteaz-o pana la ,,a venit primavara"
Astazi este duminica. Eu cu prietenii mei ne plimbam in parc. Hotaram sa vizitam un alt prieten care este bolnav, dar ne hotaram sa facem asta maine. Acum mergem la magazin si ne cumparam dulciuri. Dulciurile sunt gustoase, dar nu si bune. Acum ne ducem cu totii acasa, deoarece maine vom merge la prietenul nostru bolnav. Cand am ajuns la el am vazut ca se simtea foarte rau. I-am spus cateva cuvinte incurajatoare si l-a lasat. Eram foarte ingrijorati pentru el,dar ii doream tot binele.
mersi
cu placere

Răspunsuri

2014-05-25T19:22:35+03:00
      Tomi este motanul meu , este un pisic foarte jucaus si neastamparat.
      Tot timpul il vezi cocotat prin copaci sau stand prin curtile vecinilor, pandind vreo vrabie sau incercand sa puna gheara pe ceva din farfurie.
       El este un pisic alb cu codita si urechiuse negre si un botic mic si roz , este foarte atent si istet si iti urmareste discret fiecare miscare.
        Cateodata este zi haios , cand nu se prinde cand ii pui in fata soareci de cauciuc sau cand alearga sa.si prinda propria-i coada.
       Este un pisic foarte rasfatat , mancand numai bunatati , iar toata atentia din jur fiindu-i dedicata lui , dar pe langa toate acestea este un motan foarte educat.
         El este Tomi , un mic ghemotoc de blana!
ii :))) vorbim de o cauza nobbila
nobila*
de soarta lui ALexoi :)))
ce soarta
eeee.... stii tu