Răspunsuri

2014-05-25T18:30:54+03:00
De exemplu la pprima problema o sa aduni 24+ 44=68%
1 5 1
2014-05-25T19:30:32+03:00
10) (a,b,c)d.p (3,4,6) iar a+b+c=26 rezulta a/3=b/4=c/6=K deci a=3k;b=4k;c=6k              3k+4k+6k=26                                                                                                             13k=26 rezulta k=26/13=2                                                                                          a=2*3=6(portocale a primit copilul de 3 ani)                                                                  b=2*4=8(portocale a primit copilul de 4 ani)                                                                   c=2*6=12(portocale a primit copilul de 6 ani)
dupa cum vezi fiecare copil a primit dublul varstei lor
la 8 si 10 am facut dar la prima nu stiu....