Buna ! La subiectul 2 ex 2 3 5
la subiectul 3 Exercițiul 2
la oricare Exercițiu știți va rog sa-mi scrieti sau sa Trimiteți poza :) mersi:)

1
Tu Știai înainte la ce profil vrei sa te duci sau ai ales după examene ? (Scuze ca te "interoghează "numai eu nu prea știu la ce profil vreau sa m-a duc ..:) )
Nu este nici o problema,este normal sa fii curios. Asta depinde de ce nota iei tu si colegi tai.Daca consideri ca tu stii aproximativ toate exercitile si stii ca o sa iei 8-9 poate chiar 10 uni au luat si 4 la examen si tot au intrat la examen,mai depinde de cati se duc la acel profil daca se duc multi si sunt buni sar putea ca tu sa nu intri.
Scuze ca raspund asa greu dar mai raspund si la alte intrebari!
Nu-i nimic :)
Daca ai media mare in generala si nota mare la examen ai mai multe sanse sa intri ,daca colegi au luat note mai mici decat tine cu atat mai bine ai sanse si mai mari sa intri si tot asa.

Răspunsuri

2014-01-27T22:26:25+02:00
La exercitiul 4 punctele A si B trebe unite intre ele.
b)zice ca abscisa egala cu ordonata inseamna ca numarul care il punem in ecuatia -x+2 este egal cu rezultatul ecuatiei,in cazul nostru x este 1 (x;x)=>(1;1)
La exercitiul 5 sper ca ai inteles cei care au baza radical 3 cu alt  numar cu baza aceasi adica radical din 3 se aduna sau se scad depinde de caz,la fel cu radical din 2 nu conteaza ca are 3 sau 5 in fata radicalului. Acolo  leam cam invartit,sa intelegi cine cu cine se scade si ce ramane adica 3 care apartine numerelor naturale. 
1 5 1