Răspunsuri

2014-05-25T16:36:53+03:00
Ai pierdut autobuzul catre scoala, a inceput sa ploua, s-a facut noroi si o masina te-a improscat cu apa murdara, ajunsa la scoala ai luat un 4 si ai pierdut sansa de a lua un 10 la alta materie si toata lumea a ras de tine ca erai murdara. In drum spre casa ai calcat intr-o balta si ajunsa in fata usii ai realizat ca pierdusesi cheia iar parintii veneau acasa de abia peste cateva ore bune. 
Zi mai proasta de atat nu-mi vine acum in minte
6 3 6
Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-25T16:42:00+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
                                 Cea mai rea zii din viata mea!
Astazi dis-de dimineata ma trezisem foarte bucuroasa ca am invatat pentr-u azi la scoala.In drumul meu spre casa m-am intalnit cu Gabriela, colega mea de banca.Ea m-a intrebat daca am inavatat, iar eu i-am raspuns fericita ca da.La scoala avem prima ora Franceza.Am avut de invatat niste verbe dar cele care trebuia sa le scriu la test nu le-am scris.Apoi avem Matematica si teoriile care trebuia sa la scriu tot nu le inavatasem.La romana am uitat sa repet din urma.Eu am mers acasa foarte trista fiindca a fost cea mai rea zii din viata mea! 
  
    Succes!
9 4 9