Răspunsuri

2014-01-27T19:12:48+02:00
 = [(2^{3})^{8}- (2^{3})^{12} : 2^{24}]^{2} : [( 2^{24} - (2^{2})^{12}: (2^{3})^{8}] :1    
 =  (2^{24} - 2^{36}: 2^{24})^{2} : ( 2^{24} - 2^{24}:2^{24})
 = (2^{24}-2^{12})^{2} : ( 2^{24} - 1) = [2^{12}(2^{12}-1)]^{2} : ( 2^{24}-1) = 2^{24}(2^{12}-1)^{2}:  (2^{24} -1 ) = 2^{24}(2^{12}-1)^{2} : (2^{12}-1)(2^{12}+1) =   = 2^{24}(2^{12}-1) : (2^{12} + 1)  ... mai multe nu pot face ... 
   
aha
este din cauza profei ca nu preda prea bine
Alexutzuu10, dacă termini exercițiul, te alegi cu steluțe de la mine.
ai inteles Bogda?
kum se procedeaza ?