Răspunsuri

  • nvm
  • Ambiţios
2014-05-25T14:34:54+03:00
2/5 * 100 = 40 km face sub apa => 100 - 40 = 60 km face la suprafata
40/8 = 5 ore face sub apa
60/15 = 4 ore face la suprafata
in total va face 5 + 4 = 9 ore
1 2 1