O compunere in 10-15 randuri in care sa realizezi portretul unei persoane

1
Razele soarelui emanau caldura pe pielea mea amintindu-mi de ziua in care m-am imprietenit cu Lidia.Lidia era o fata micuta de statura,cu ochii albastri ca oceanul si cu o fata ovala .Obrajorii ei rozali parca erau ca trandafirii iar culoarea parului era ca o papadie de frumos .Statea pe o bancuta imbracata intr-o rochita de vara alba cu floricele roz si fata era indreptata vizual catre copii din parc care se jucau.
O raza de soare care se zarea prin frunzele unui copac stralucea in parul ei auriu iar impletitura era o coronita parca de spick
ms
npk

Răspunsuri

2014-05-24T21:35:37+03:00
    Alina este colega, ea are ochi albastri ,par blond si o alunita mica in coltul gurii.
     Este foarte simpatica , iar cand greseste ceva in timpul orei  se face galbena ca o para ,dar n-ai ce sa-i faci , asa e ea dar este o colega foarte buna si intelegatoare.
     Ea este foarte priceputa la desen, este una dintre cele mai bune desenatoare din scoala ,a participat la o multime de concursuri si a castigat foarte multe premii.
   In timpul liber ii place sa se joace cu catelusul ei Tom , sa se dea cu rolele sau cu bicicleta , sau  culege capsuni proaspete si mananca fara oprire.
    Ei ii plac foarte mult vizitele la bunici , acolo se catara prin copaci sau face alte pozne.
    Ea e Alina este colega mea si o iubesc foarte mult asa cum e!