ma puteti ajuta chiar n ustiu acest exercitiu
:(
./////////////////////////.................................................................................................................................

Răspunsuri

2014-05-24T20:46:39+03:00
Pai  de exemplu daca sunt 12 cazuri favorabile supra 24 cazuri posibile rezulta ca probabilitatea evenimentului va fi de 1 pe 2  care este mai mic decat 1 ...deci cazurile favorabile vor fi mai putine decat cazurile posibile ceea ce inseamna ca un nr mai mic supra un nr mai mare va rezulta un nr MAI MIC DECAT 1
2 2 2
2014-05-24T23:46:19+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Probabilitatea unui eveniment este egala cu numarul cazurilor favorabile/ numarul cazurilor posibile.
Dar, numarul cazurilor favorabile (adica acele cazuri in care se realizeaza evenimentul considerat) nu poate fi mai mare decat numarul cazurilor posibile, deci probabilitatea este ≤1 intotdeauna.

PE SCURT:  Daca o experienta se repeta de n ori, un rezultat al ei (i se spune eveniment), nu poate apare de mai multe ori.
1 4 1