Vreau si eu o compunere in care sa imi imaginez ca sunt capitanul unei corabii de pirati de 2 luni pe mare.SI TREBUIE SA NOTEZ IN JURNALUL DE BORD5 pericole cu care m-am confruntat si la ce pericole mi-am expus echipajul

1

Răspunsuri

2014-05-24T20:00:22+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
24.05.1532

         Draga jurnalule, n-am mai scris de o luna....Doamne, ce luna grea am avut! Abia am avut timp sa respir. 
  Deoarece eram urmarit de autoritati  pentru jaful corabiei ,,Amiralul'' nu am putut sa urmez ruta obisnuita, asa ca am fost nevoit sa o iau pe un drum ocolitor. Necazurile nu m-au ocolit nici pe aceasta ruta deoarece am dat nas in nas cu piratul John Schiopul. Ce lupta a fost, nici nu va pot povesti...abia le-am facut fata deoarece erau de doua ori mai numerosi decat noi. Dar, draga jurnalule, am omis si nu ti-am spus ca John Schiopul era suparat pe mine deoarece il pacalisem in urma cu un an.  Trebuia sa impartim o comoara....Doamne, si acum imi vine sa rad, ce bleg a fost! L-am lasat dormind cu ai lui pe o insula parasita....sa vezi ce fata avea si cum striga dupa noi sa nu-l lasam acolo. E, necazul a trecut, am un echipaj bine pregatit si pierderile au fost minime.
 Oooo, dar asta nu a fost tot. Acum o saptamana am nimerit in plin conflict intre Barbarossa si autoritati. Iti dai seama, draga jurnalule, ca am vazut negru in fata ochilor. Noroc ca erau prea ocupati sa se lupte intre ei ca sa ma mai observe si pe mine.
      Da, astazi in sfarsit am o clipa libera. Am acostat in Spania, baietii sunt la o bauta, asa ca am si eu putin  timp pentru mine.
       
       
1 5 1