Răspunsuri

2014-05-24T14:53:11+03:00
   Totul a inceput in prima mea zi de scoala, pe clasa a 5-a. Afara era foarte cald si toti colegii mei erau nerabdatori sa cunoasca noii profesori. 
   La un moment dat se deschise usa si odata cu intrarea noului nostru profesor se auzi un sunet dulce care semana cu vechiul clopotel. Domnul, un om inalt si bine facut s-a prezentat ca fii profesorul de muzica. Era tanar, si tinea in mana o chitara frumos slefuita din lemn de brad... Totul era minunat! Iar cand a inceput sa cante parca mi-am imaginat ca sunt la un concert mare cu toti artistii lumii. Peste putin timp se aseaza la catedra si face prezenta, un lucru nou pentru noi.Uimita, imi aud numele spus de o voce puternica : ''Domnisoara Adina''... Pe moment ma trezec din vis si putin imbujorata ma ridic in picioare si spun cu glas usor : ''Prezenta'' . Continua din nou prezenta si apoi ne roaga sa-i cantam ceva. Nimeni nu vroia, tuturor le era rusine si mie la fel. Domnu' cauta cu privirea pe cineva si spuse : ''Domnisoara Adina, nu doriti sa ne uimiti cu vocea dumneavostra'' In capul meu nu mai era nimic dar a spus-o atat de frumos incat nu am putut sa refuz. Parca si acum imi aduc aminte cum o fata se ridica din prima banca, imbracata intr-o uniforma si se duce in mijlocul clasei unde incepe sa cante o melodie acompaniata de chitara celui mai tare profesor, dupa cum l-am numit mai tarziu pe domnul de muzica. 
     Si ora a trecut usor si anii au trecut la fel de repede, dar tot cu aceasi bucurie in glas povestec prima mea lectie de muzica! 

2014-05-24T14:53:50+03:00
Intr-o zi cand am ners la scoala am aflat ca azi se va tine PRIMA LECTIE DE MUZICA.Dupa pauza a intrat domnul profesor in clasa si am facut cunostinta cu el.Era o persoana supla, inalta,frumos imbracata si calma.A inceput sa scrie pe tabla neagra ca abanosul.Notele curgeau lin si pareau ca danseaza odata cu mine. Am fost foarte atent/atenta si am ascultat fiecare cuvant rostit de profesor.In capul meu adia usor o melodie care parea un vals al notelor muzicale,mi-a placut mult si.......de aici scrii tu