O compunere despre un oras pe care l-am vizitat ,mi-a placut foarte mult si as vrea sa ma intorc acolo in viitor , de o pagina A4 si sa inceapa "Imi amintesc" .

1
vrei să scriu despre un anume oraş ?
Despre orice oras ,care vrei tu :*
poate fi din stăinătate ? Eşti sigură?
Da, poate fi un oras la alegere de oriunde .

Răspunsuri

2014-05-24T13:51:44+03:00
Îmi amintesc momente din trecutul meu fără de care o parte a fericirii mele nu ar exista ..
  O viată are etapele ei , la fel ca fiecare proces ..omul trăieşte , se bucură , învaţa din greşeli chiar dacă trebuie să le repete iar şi iar ..tot noi vizităm locuri pe care nu mulţi au ocazia să le viziteze ..fie că nu vor , fie că pur şi simlu nu au ocazia ... Vara trecută rămâne ca un moment epic în viaţa mea ,  ceva bine conturat în minte ..fiecare detaliu este aproape zilnic reamintit pentru că am văzut Parisul . 
  La început ideea nu mi-a surâs , vroiam să văd locuri îndepărtate , locuri la care nu oricine poate ajunge ..deşi ştiu ce am pierdut şi ce voi pierde , aleg tot Parisul pentru o viitoare călătorie ... O atmosferă liniştitoare domnea pe stăzile parisiene ..lumea era agitată , dar în acelaşi timp părea şi calmă .
 Oraşul este  extraordinar , dar în acelaşi timp şi scump ..cu toate astea , nu mi-am permis să ratez obiective ca Muzeul Louvre , Turnul Eiffel , Arcul de Triumf , Catacombele sau Muzeul de ceară Grevin . Are o  bogată viaţă culturală atrăgând anual milioane de turişti, din toate colţurile lumii pentru a gusta din spectacolul extraordinar oferit de viaţa , trăită la extremis , în urbea franceză  ..
  Nu degeaba este catalogat ca 'oraşul care nu doarme niciodată ' , atunci când eşti în Pris , subconştientul îti ordonă să nu stai , să profiţi la maxim de moment ..M-a fermecat fiecare colţişor , fiecare particularitate .
       Eram cu familia ..Ne-am cazat la un hotel  . Am stat aici 5 nopți și am încercat să cuprindem cât mai multe din frumusețile acestui oras.În toate aceste zile ne-am ghidat după o hartă luată de la hotel și ne-am descurcat foarte bine.
Parisul respiră istorie prin toți porii și reprezintă un oraș în care mereu vei avea ceva de făcut sau de vizitat. Încă am impresia că nici două săptămâni nu ne-ar fi fost de ajuns pentru a descoperi toate colțișoarele pline de viață ale capitalei Franței.. Sunt sigură că şi data viitoare  Parisul va fi la fel , la fel de surprinzător şi acesta este unul dintre motivele pentru care mă voi întoarce acolo .