1.Prezinta in 20-30 randuri opinia ta cu privire la importanta unei alimentatii sanatoase inca de la varste fragede.
2.Prezinta in 10-15 randuri opinia ta cu privire la necesitatea prevenirii poluarii inca de la varste fragede.
3.Prezinta in 10-15 randuri opinia ta cu privire la importanta familiei/parintilor pentru viitorul unui copil.
Va rog spuneti-mi,iar daca nu dati-mi ceva link-uri:)

2

Răspunsuri

2014-05-24T13:02:26+03:00
Alimentatia omului reprezinta unul dintre stalpii fundamentali ai constructiei sale . 
In opinia mea alimentatia corecta joaca un rol foarte important inca de la varste fragede deoarece ajuta la dezvoltarea si mentinerea unui corp sanatos . In urma unei alimentatii nesanatoase vor aparea mai devreme sau mai tarziu o serie de tulburari asupra organismului nostru . 
In primul rand alimentatia sanatoasa si sportul sunt cheia unei vieti sanatoase , astfel ele vor creea o stare de bine si energie .
In al doilea rand respectarea unui program de masa joaca un rol extrem de important , total gresit fiind saritul peste mese sau mancatul pe fuga asa cum multi dintre noi suntem obijnuiti din cauza programului zilnic . 
Un ultim argument ar fi ca pentru acoperirea nevoilor vitale este necesar un plan rational organizat si mai ales sa stim ce mancam , cat , cum si cand . 
In concluzie sanatatea nu este totul dar fara sanatate totul este nimic ! 
68 4 68
2014-05-24T13:03:19+03:00
Inca de la varste fragede , alimentatia este o sursa de energie  ce contibuie la dezvoltarea armonioasa a copilului.Opinia mea este ca ea are un rol important in asigurarea aportului de vitamine si minerale esentiale pentu un organism in crestere si asigura buna functionare a organelor corpului.Alimentatia stimuleaza o dezvoltare completa a encefalului ce coordoneaza intreaga activitate a organismului.Pot spune ca o hranire corecta la  varste fragede  va determina buna functionare a intregului organism.Sunt esentiale lactatele care contribuie la intarirea structurii de rezistenta, legumele si fructele ce reprezinta surse inepuizabile de vitamine si nu in ultimul rand dulciurile care sunt bogate in glucoza, substanta esentiala .
  In concluzie , o alimentatie corecta  va sustine sanatatea organismului si va facilita buna desfasurare a activitatilor de zi cu zi.Copii trebuie sa beneficieze de o varietate de alimente pentru a asigura necesarul cerut de organism
34 3 34