Răspunsuri

2014-05-24T15:51:13+03:00
Pai incearca sa scrii despre copii -nu stiub ce iti trece prin cap gandestete la lucruri pe care le fac copiii,la obrazniciile lor-akm nu am idei dar tu poti sa scrii in compunere despre orice ...spre exemplu- un copilse duce intr-o padure si se rataceste fiindca nu a ascultat de parinti si tot asa...
7 3 7
2014-05-24T16:31:23+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
      Georgel, este un baietel rasfatat si foarte obraznic cu cei din jur. Seamana atat de mult cu Goe, parca ar fi frati gemeni, nu alta.
      Sambata seara a fost cu bunica la supermarket. Binenteles, ca bunica n-a putut sa cumpere ce ia trebuit, deoarece Georgel a vrut trei masinute, desi mai avea acasa vreo douzeci de care nici macar nu se atinsese. In zadar, a incercat bunica sa-i explice ca mai are acasa. El nu si nu. A inceput sa tipe, s-a trantit pe jos in fata raftului, o lovea cu pumnii pe bunica care incerca neputinciosa sa-l linisteasca. Ce sa faca, de rusine a trebuit sa-i cumpere masinutele.
      Ajunsi acasa, bunica incearca sa-i explice mamei ce s-a intamplat la magazin. Aceasta in loc sa-i faca observatii, se amuza copios, pupandu-l intr-una pe Georgel.
      - Hai, buni, nu fi suparata. E si el copil - spuse mama amuzata de situatie
      - O s-o bat, o s-a bat! Bunica e proasta si rea - striga intr-una Georgel
      - Vai, ia uite ce simpatic e baietelul mamei! 
       Nazbatiile lui Georgel nu incheiau aici. Vorbea urat si nepoliticos cu toata lumea.
11 4 11