Răspunsuri

2014-05-24T11:28:10+03:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Ieri după-masă, eu şi colegii lucram de zor la ziar, pentru că luni am tras chiulul. La redacţie apare pictorulConstantin Zgâmbău, unul dintre puţinii oameni care ne mai vizitează de când ne-am mutat redacţia din Deva în Hunedoara. Omul e glumeţ de felul lui, nu te poţi aştepta să zică o chestie fără să aibă şi o continuare amuzantă.Vine la mine şi zice: “Ce faci?”. “Lucrez”, îi răspund. “Ai febră musculară?”. La o asemenea întrebare nu răspunzi fără să te gândeşti puţin. Ca în bancul cu Ion şi SIDA, mă gândesc că dacă-i spun că am, poate-mi cere, dacă-i spun că nu am, zice că-s săracă. Aleg să nu răspund precum Ion, care i-a spus lui Gheorghe, fără să ştie ce-i aia SIDA, că are, dar numai un pic, pe fund, şi-i zic că nu am [deşi aveam un pic de febră musculară, naiba ştie de la ce].- Da’ nu te doare nimic?, insistă Zgâmbău.
- Ba, mă dor genunchii.
- De când?
- De când mă ştiu.
- No, dă-te cu unguentul ăsta. 
Încerc să mă uit la unguent, nu mă lasă. Insistă că-i deschide el capacul şi îmi pune în palmă. Eu insist să văd cu ce mă dau pe genunchi, că de când m-am “fript” cu Finalgon suflu şi-n aspirină. Reuşesc să văd că pe tub scrie “Numai pentru uz veterinar” şi încep să râd. Asta era gluma, că mă faceţi să mă dau cu unguent pentru animale???- Taci, tu, că n-are nimic. Eu l-am cumpărat pentru mama, care are 90 de ani şi are dureri de umeri care-i trec numai cu unguentul ăsta. O fi el pentru uz veterinar, dar farmacistul care mi-l vinde mi-a spus că în proporţie de 90 la sută, oamenii îl cumpără pentru ei, nu pentru animale, pentru că e foarte puternic şi acţionează imediat.Pfff. OK, după ce m-am lămurit că nu glumeşte, m-a lăsat să citesc lista ingredientelor. Părea safe: camfor, mentol şi alte chestii nevinovate. Aşa că am turnat cu încredere şi mi-am dat pe genunchi. Nu ştiu dacă a fost autosugestie sau chiar a funcţionat, ce pot să vă spun este că aseară nu m-au mai durut genunchii. Şi sunt într-o perioadă când nu există zi fără dureri mari şi genunchi umflaţi.Acum, întrebarea e: eu ce fac? Mă duc la farmacia veterinară şi cumpăr un EQVAGEL “pentru calul meu”sau pun întâmplarea într-un sertar cu întâmplări ciudate şi îmi văd de viaţa mea?
1 2 1
2014-05-24T11:28:10+03:00
      Intr-o zi,o doamna saraca avea 3 copii.Era asistenta. Saraca femeie...Nu avea ce sa le dea copiilor de mancare. Daca era ceva de mancare,copiilor le dadea totul iar ea ramanea doar cu resturi,daca ramaneau.
    Femeia a iesit intr-o zi afara cu copii ei.Se jucau.Peste o ora mergeau spre casa.
    -Mami,mie foame! a spus unul dintre copii.
     Femeia nu raspunse. Ii venea sa planga.Le-ar fi dat totul copiilor ei.
     Urcau scarile.O doamna i-a strigat:
     -Hei,copii! Veniti aici! Am pregatit o cina pentru voi,dragilor!
     Oare ce se intampla? Desi nu o cunosteau,femeia parea prea blanda ca nu mearga la ea.
     Au avut o surpriza. Un pui mare era pe masa.Legume,fructe,lapte....De toate!Acea femeie parca le stia pe toate! Stie unde lucreaza mama copiilor si le stia si numele.Diseara au plecat acasa.
      -Doamna,va multumesc din inima!
      Dimineata urmatoare,femeia s-a dus si a batut la usa acelei doamne.Nu raspunse absolut nimeni.Se uita pe fereastra,nimic,intuneric. Nici patronul blocului nu a stiut ce sa raspunde!
      Concluzia este ca era un inger! (intamplare reala)
3 4 3