Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-24T09:45:52+03:00
 
Prima:

 Eu cred că temele pentru acasă sunt o pierdere de timp.Nu mă deranjează să dau cu aspiratorul sau să golesc coșul de gunoi,dar nu-mi place să curăț baia si să spăl vasele.Trebuie să curăț baia doar o dată pe săptămână și trebuie,de asemenea,trebuie să spăl vasele.Asta ajunge să mă calce pe nervi.
 Mama spune că dormitorul meu este într-adevăr foarte neângrijit dar nu cred că asta e o problemă.
 Fratele meu Marcus nu face prea multe treburi pe acasă.El postează scrisorile mamei mele și udă plantele,dar asta nu e greu.El câteodată mă ajută să strâng masa și să spăl vasele.Dar atunci când spălăm vasele împreună,el spală doar una sau două căni și apoi pleacă în camera lui.

A doua:
 Nu mă deranjează de tot gătitul,spălatul și călcatul rufelor,dar cu siguranță nu am de gând să fac totul.Când vreau ca Lucy să facă ceva,trebuie ca uneori să o întreb de trei sau patru ori.Ea,de multe ori,pur și simplu refuză sau,sau explodează într-un acces de furie.
 Camera ei este foarte neângrijită.Aici sunt o mulțime de mirosuri de mâncare,cești vechi de cafea.Cel mai puternic miros este cel de parfum.Este destul cât să cauzeze o explozie.


asta-i tot
mai am un fragment...
chiar te descurci la engleza
mersi
siscuze daca am unele greseli,asa e cand te grabesti