Răspunsuri

2014-05-23T20:30:45+03:00
Sper ca nu te superi cati scriu asa de simplu dar dac prin 3 robinete cu debit de 2litri pe min.  se umple bazinu in 2 ore    atunci  cu 3 rovinete si cu debit de 3litri pe minut se va umple in 3-4 ore.

sper sa nu te superi ca am scris asa :) bafta.
Mult mai logic este raspunsul meu XD .. asta ai facut doar pentru puncte.
nu dar nu pot gandi momentan im fac si eo tema la romana acm
si da ai dreptate a ta e mai buna
2014-05-23T20:31:24+03:00
1 ora = 60 min
2*60=120(litri pe ora)
120*2=240(litri pe 2 ore)
240/3=80 min.
2 4 2