Răspunsuri

2014-05-23T16:14:46+03:00
14 minute = 14 * 60=  840
2 ore= 120 * 60=7200
3 zile= (24 * 3) *60 *60 =72 * 60 *60 =259200
Sper sa fie bine
Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-23T16:20:00+03:00
Intr-o zi sunt: 24 (ore/zi) * 3600 (secunde/ora) = 86400 (secunde/zi)
3 zile = 86400 * 3 = 259200 secunde
2 ore = 3600 * 2 = 7200 secunde
14 minute = 60 * 14 = 840 secunde
In total sunt: 259200 + 7200 + 840 = 267240 secunde

3 4 3