Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-01-27T14:10:26+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Cele patru săptămâni sunt aproape peste , iar acum este o noapte înainte de nunta Jane și Rochester . Jane se uita la numele și adresa pe bagajele ei luna de miere , și nu pot să cred că în acest nou " Jane Rochester " persoană doar încă .Jane merge afară pentru o plimbare de seară , ea e suparata despre ceva ce ea a văzut cu o noapte înainte , și ea este de așteptare pentru Rochester să vină acasă , astfel ea poate sa-i spuna despre asta . Vântul bate salbatic afară , și Jane trece prin aceasta să se uite la castanul rupt . ( Amintiți-vă că a fost lovit de fulger , la sfârșitul anului volumul II , capitolul opt . ) Jane spune copac - da , ea vorbeste cu un copac , oameni buni - care a fost potrivit pentru cele două jumătăți să se agațe împreună , chiar dacă ele " ce moarte și pomul nu va trăi mult mai mult . Hmm, care s-ar putea cele două jumătăți ale copacului reprezintă ?Jane începe a face treburile să se țină ocupat în timp ce de așteptare pentru Rochester . Ea adună merele excepționale de pe teren în livadă , le sortează și le aduce în magazie . Ea face sigur că există un incendiu în studiu Rochester .Ea încă nu pote sta încă în așteptare pentru el , așa că rulează în jos la poarta să-l întâlnească acolo . Ea nu se poate aștepta cu răbdare , și ea începe de mers pe jos de-a lungul drumului spre oraș , sperând să-l întâlnească la jumătatea drumului .După aproximativ un sfert de milă , Jane il întâlnește pe Rochester pe drum . El o ajută în sus pe cal și se păstrează de echitatie spre Thornfield . Jane se înmoaie ( plouă ), și un pic febril , și a lui Rochester îngrijorat de faptul că ea a fost supărat de ceva .Ei ajunge la Thornfield ; Jane schimbă din hainele ude , și Rochester mănâncă la cină . Jane stă cu Rochester , dar nu se va mânca cu el , și apoi ei stau împreună vorbesc , chiar dacă e miezul nopții . Jane păstrează spune Rochester că toată viața ei pare a fi un vis acum , și el e partea cea mai ireal de ea .Rochester încearcă să Jane pentru a explica de ce e supărată , ea nu este nervos despre ce fel de soț va fi , sau despre a deveni o " doamnă ", sau orice altceva s-ar putea aștepta . E supărat despre lucrul ciudat că sa întâmplat noaptea trecută , și așa ea spune Rochester povestea :În seara precedentă , Jane a fost fericit și ocupat , și a petrecut ceva timp de mers pe jos în grădină, chiar înainte de apus , senzație de recunoscător că totul mergea atât de bine în viața ei .La apus de soare , ea a intrat , și a constatat că Rochester a trimis un pachet de la Londra , cu un voal de nunta scump pentru ei de a purta . Ea a decis că va purta cel mai simplu ea a pregătit oricum , și că ea l-ar tachina despre încercarea de a punte o în chestia asta e prea de lux pentru ei .Jane a mers la culcare , dar nu a putut dormi .
Rochester spune că ea a imaginat această creatură de coșmar , și Jane insistă că totul sa întâmplat cu adevărat .
Rochester încearcă să -i convingă că aspectul de femeie ciudată a fost doar un vis mai multe - dar nu poate să fi fost un vis , pentru că Jane a gasit voal de nunta ei pe podea în două bucăți . Rochester este bucuros că nu a fost rănit .
Apoi, Rochester spune Jane că acesta trebuie să fi fost Grace Poole , care a făcut acest lucru , chiar dacă Jane a spus mai devreme că în mod sigur nu a fost Grace . El spune că Jane imaginat femeia ca sa arate ca un vampir sau spiriduș deoarece ea a fost o jumătate de visare .Jane nu e într-adevăr mulțumit cu această explicație , dar ea se preface a fi pentru a face Rochester se simtă mai bine .
Rochester insistă asupra faptului că Jane dormi în patul lui Adele în seara asta , astfel că ea va avea Sophie si Adele pentru companie . Jane îl ascultă și îi spune ea este calmă , dar ea nu dormi nici o clipă . Ea stă treaz o noapte deține Adele dormit în brațe și așteptare .În dimineața , Jane trebuie să trage Adèle de pe ea , astfel încât ea poate pleca .
Ea plânge și plânge ca ea pune Adèle jos și părăsește sala , ea se simte ca Adèle reprezintă trecutul ei , iar acum ea va pentru a satisface în viitor , fără să știe ce se va întâmpla .
mersi mullt