Răspunsuri

2014-05-22T19:48:48+03:00
Muzica clasica la metrou - ce vor asculta bucurestenii timp de sase zile (Video)Bucurestenii vor fi intampinati in aceasta perioada de muzica clasica, cantata chiar la metrou.

Astfel, spectacolele vor avea loc intre 16 si 21 septembrie 2013, in sase statii de metrou: Piata Unirii 1, Piata Unirii 2, Universitate, Piata Victoriei 1, Piata Victoriei 2 si Gara de Nord, in intervalul orar 17.30 - 19.00.

"Avand in vedere succesul de care s-a bucurat prima editie - din septembrie 2012, a proiectului Muzica clasica la metrou, venim in intampinarea Zilelor Bucurestiului cu cea de a doua editie, dezvoltata in parteneriat cu 'Asociatia Arta nu musca'.

Este un proiect de responsabilitate si sustenabilitate sociala, prin care dorim sa oferim cateva clipe de relaxare tuturor celor ce trec prin statiile de metrou, ajutandu-i sa evadeze din monotonia cotidianului. Ne propunem, in acelasi timp, sa promovam tinere valori romanesti", se arata intr-un comunicat de presa.

Bucurestenii sunt invitati la o serie de concerte de muzica clasica, sustinute direct pe peron de catre tineri artisti de la Opera Romana, de la liceele de muzica "Dinu Lipatti" si "George Enescu", studenti si masteranzi ai Universitatii Nationale de Muzica. Concertele vor fi acompaniate de momente inedite de grafica, desen, pictura, dans contemporan sau tango argentinian.

"Ma bucura implicarea companiei noastre intr-un proiect - inovativ dar si util noua, tuturor. Iata ca in zilele urmatoare 
6 2 6