Răspunsuri

2014-05-22T15:27:00+03:00
21 de lei costa 3 ursuleti. Un ursulet casta 21/3=7 lei
6 vor coste 6*7=42 lei
Sau
21 de lei costa 3 ursuleti
6 ursuleti vor costa de doua ori mai mult decat 3 ursuleti
21*2=42 lei

2014-05-22T15:42:37+03:00
/         /          /          /         /          /
/         /          /
              21
21:3=7 lei un ursulet
6x7=42 lei costa 6 ursuleti
1 5 1