Răspunsuri

2014-01-26T19:38:59+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
In acest fragment este virba despreun sat,Saraceni, din Valea Seaca.Acest sat este intr-un loc inchis intre munti.Saraceni este un sat foarte bogat in apa datorita zapezilor din fiecare an.Apa sta insa pe vale,creand un ecosistem al broastelor.Acesti saracenenii sunt cei mai lenesi oameni secerand in locuri rau alese.In celelalte sate insa oameni sunt mai harnici si de fiecare data au rezultate bune in agricultura.Saraceni insa preferau sa nu castige nimic si sa lancezeasca zi de zi la racoare.Dar saracenilor le era bine oricum si fiecare isi vedea de treaba lui.
Cam atat ajunge...imi poti zice o impresie despre fragment..o opinie? Multumesc anticipat! :)
Sigur: mie mi se pare umoristic deoarece citind descrierea satului anumite epitete folosite de autor m-au facut sa zambesc. Pe de alta parte, mesajul e ca exista oameni, cum e domnul Trandafir, care reusesc prin actiunile lor sa ii mobilizeze si pe cei din jurul lor. Dupa denumirea aleasa, satul Saraceni, pare-se ca nu ar fi avut nici o sansa , dar sosire preotului schimba fatalitatea locului pana si in ochii cititorului.
Vaiiii <3 Multumesc din suflet. Stiu la cine sa mai apelez. ;) :*
ce clasa esti?
A 8-a..
2014-01-26T20:22:46+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Textul mi  se pare de factura umoristica deoarece citind descrierea satului anumite epitete folosite de autor m-au facut sa zambesc. Pe de alta parte, mesajul e ca exista oameni, cum e domnul Trandafir, care reusesc prin actiunile lor sa ii mobilizeze si pe cei din jurul lor. Dupa denumirea aleasa, satul Saraceni, pare-se ca nu ar fi avut nici o sansa , dar sosirea preotului schimba fatalitatea locului pana si in ochii cititorului.
Exista si o credinta populara cum ca fatalitatea se schimba daca va interveni cineva neimplicat sau ceva din afara sau fara legatura cu situatia in sine. Iar satul natal al domnului Trandafir nu este cel descris in text.

Sa iau si puncticele si cu mare placere.
Nu stiu cum pot sa-ti multumesc!
Veiz ca mai ai si in raspunsul meu de sus niste adaugiri.
cu placere!
De cate ori pui o intrebare, dai puncte. Raspunzand in locul specificat raspunsului si nu comentariilor, asa iau puncte. Tu sau eu trebuie sa multumim cand suntem satisfacuti de raspunsurile primite de la ceilalti pentru intrebarile noastre. Cam asa sta treaba pe aici.
Tine de maniere.