Răspunsuri

2014-01-26T18:50:29+02:00
Eu si tatal meu am merg la un meci de fotbal.Meciul avea loc la Bucuresti pe National Arena.Juca echipa mea preferata,(scri Numele echipei)dar pacat ca era iarna.
Cand meciul a inceput eu eram foarte entuziasmat.Am asteptat cu nerabdare primul gol,care a fost dat tocmai de catre echipa preferata inainte de sfarsitul primei reprize.Inainte sa se auda fluierul de sfartit de repriza un suporter al echipei adverse porneste un conflict cu alti suporteri.
Si de aici continui tu. :D 
Sper ca te-am ajutat
5 3 5
  • Utilizator Brainly
2014-01-26T18:54:53+02:00
Astăzi am avut la şcoală o zi frumoasă. Împreună cu colegii mei am organizat şi participat la un concurs cu întrebări, pe care l-am numit "Cine ştie câştigă". Toţi colegii din clasă ne-am împărţit în trei grupe: două echipe, care au concurat şi au răspuns la seriile de întrebări imaginate de doamna profesoară, iar a treia grupă a format juriul care a urmărit respectarea regulamentului. Aceeaşi echipă se ocupa şi de notare celor două echipe concurente, în funcţie de răspunsurile oferite.

Întrebările au fost în număr de douăzeci, câte cinci întrebări pe fiecare din domeniile: literatură, geografie, istorie, ştiinţele naturii. Unele din întrebări aveau răspunsuri cu mai multe variante posibile, din care noi trebuia să le alegem pe cele bune. La celelalte întrebări trebuia să oferim noi răspunsul, fără niciun fel de ajutor suplimentar. După ce era pusă o întrebare, fiecare echipă avea la dispoziţie un minut să se gândeasă şi să identifice răspunsul corect, iar apoi să-l noteze pe o foaie. Era permisă colaborarea între membri aceleiaşi echipe. După ce au fost puse toate întrebările, cele două echipe au înmânat jurului răspunsurile, care le-a analizat şi notat în consecinţă.

Echipa din care am făcut eu parte a colaborat foarte bine, mult mai bine decât cealaltă echipă. Cred că din acest motiv am şi reuşit să furnizăm mai multe răspunsuri corecte, în număr de şaisprezece. La trei dintre întrebări am intuit răspunsul, dar în urma discuţiilor din interiorul echipei am oferit un răspuns greşit. La o singură întrebare nu am ştiut defel ce răspuns să oferim.

Cealaltă echipă a răspuns corect la doisprezece răspunsuri. Prin urmare echipa mea a fost declarată câştigătoare de către juriu. 

Cu toţii am fost foarte bucuroşi de cum a decurs concursul, iar doaman profesoară ne-a promis că vom mai organiza şi pe viitor astfel de concursuri.
3 3 3