Răspunsuri

2014-01-26T20:59:53+02:00
   Nu am inteles prea bine ce trebuie sa evidentiez :)), asa ca uite macar un indiciu:
   1  -  \frac{1}{2} =  \frac{1}{2}

    \frac{1}{3} -  \frac{1}{4} =  \frac{1}{12}

    \frac{1}{5} - \frac{1}{6} = \frac{1}{30}
   .................
    \frac{1}{2009} -  \frac{1}{2010}  =  \frac{1}{2009*2010}
   ------------------------------------- ( + )
   a - b = 
 \frac{1}{2} + \frac{1}{12} + \frac{1}{30} + ... + \frac{1}{2009*2010}
         Mai departe nu stiu ce mai pot face. Se poate un factor comun, pe  \frac{1}{2} , dar nu rezolvi prea multe ... Sper ca te-am ajutat ! :)