Cine ma poate ajuta si pe mine cu un text argumentativ de jumatate de pagina cu titlul :prieteni sunt necesari.imi trebuie urgent(as vrea argumente solide......nu iau in considerare raspunsurile date numai pentru puncte)

1
Un prieten este cineva care vine când toată lumea a plecat ste o persoană cu care pot fi sincer. În faţa lui pot gândi cu voce tare.
PRIETENI. La ce sunt buni PRIETENII? Pentru a face tot ceea ce faci cu amicii, dar la nivel superior. A te ajuta de ei si a-i ajuta pe ei in chestiuni de la superficial la intime. Pentru a te simti util. Pentru a avea niste umeri pe care sa stai de-i cazul. Pentru a fii acolo la orice ora din zi si noapte. Pentru a afla chestiuni foarte interesante.
stiu ca este copiat :(..........
dar ms
cu placere tam dat o mica idee

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-05-21T19:46:08+03:00
Sintagma “prietenul adevarat la nevoie se cunoaste” trezeste in unii dintre noi un sentiment de fericire, iar pentru restul, prietenul adevarat pare doar un lucru irealizabil, care in realitate nu exista. Prietenii sunt un lucru extraordinar, pentru ca sunt acele persoane langa care tu alegi sa traiesti. In viata ai nevoie de prieteni, insa de prieteni adevarati, nu de cei care traiesc pe spatele tau ca niste paraziti.
In primul rand, un prieten adevarat este cel care iti intinde (in adevaratul sens al cuvantului) o mana de ajutor, este cel care ramane alaturi de tine. De exemplu, daca te afli in situatia in care trebuie sa zugravesti o camera, iar de unul singur nu prea reusesti, ii poti cere ajutorul celui mai bun prieten, si care la randul sau, va trebui sa-ti ofere ajutorul pe care il astepti, fara a urmari vreo recompensa. Asta in cazul in care iti este un prieten adevarat.
In doilea si ultimul rand, un prieten adevarat trebuie sa fie alturi de tine atat la bine, cat si la rau, sa fie alturi de tine indiferent de situatia prin care treci. Sa ne imaginam o situatie in care ai de impartasit “o mana” de sentimente, dar nu poti gasi in acel moment persoana potrivita. In acest sens, cea mai potrivita persoana este cel mai bun prieten al tau, un prieten caruia i-ai putea spune cam toate trairile tale, dar care sa te inteleaga si sa-ti spuna ca meriti toata atentia sa.
Prin urmare, un prieten il poti considera adevarat doar atunci cand iti este alaturi atat la bine, dar mai ales la rau si incearca sa te ajute cu cat poate, si care nu urmareste beneficii. Fapt pt care o prietenie adevarata ar trebui sa se bucure de ajutorul pe care il poti oferi. Ajutorul fiind reciproc. Poti recunoaste o prietenie adevarata prin atentia pe care o primesti.
poate te-am putut ajuta..mult noroc

3 5 3