Calificative obişnuite
Nume Prag (puncte) Contor cele mai bune răspunsuri* Descriere
Utilizator de elită 100000 70 Cei mai buni
Geniu 15000 50 Utilizatori care au ajutat alte persoane timp de foarte multe luni, scrupuloşi şi foarte minuţioşi şi care îşi cunosc bine domeniul. De la un astfel de utilizator vă puteţi aştepta la cele mai bune răspunsuri dintre cele mai bune.
As 3000 15 Dacă de la un Expert puteţi avea deja aşteptări mari, gândiţi-vă ce vă poate oferi un As! Aceşti utilizatori sunt mereu activi şi ne sunt alături de multe luni. Acest lucru vorbeşte de la sine!
Expert 1000 10 Un utilizator perfect! Verificat de mulţi alţii. Persoana care a oferit răspunsurile de cea mai înaltă calitate.
Maestru 500 5 Doar utilizatorii care se evidenţiază şi care, pe lângă o activitate intensă au şi excelente recenzii şi opinii din partea celorlalţi utilizatori, pot obţine acest titlu. Utilizatorii noştri au catalogat în numeroase rânduri răspunsurile oferite de către aceste persoane ca fiind cele mai bune şi, prin urmare, vă puteţi întotdeauna aştepta ca aceştia să vă dea răspunsuri de înaltă calitate.
Ambiţios 250 0 Dacă aveţi nevoie de cineva de încredere, cineva care a ajutat deja mulţi oameni, atunci vă puteţi aştepta numai la lucruri bune de la un astfel de utilizator: corectitudine, precizie şi fascinaţie în domeniul ştiinţelor.
Ajutor 100 0 Acest titlu este conferit persoanelor care încep aventura alături de noi, care doresc să îi ajute pe alţii. Atunci când vedeţi pe cineva cu acest titlu trebuie să vă gândiţi la utilizatorii care vă vor răspunde binedispuşi la întrebări.
Începător 0 0 Utilizatori noi, care au încă timp să se afirme.

* - se referă la cele mai bune răspunsuri din ultimele 30 zile