1.Se poate afirma ca barbatii sunt mai buni ministrii decat femeile? Argumentati-va in 5 randuri opinia.

2.Credeti ca femeile nu sunt numite in pozitii importante in guvern din cauza unui comportament discriminatoral barbatilor? Argumentati-va opinia in minim 5 randuri.

Întreabă pe Andreeadaniela11 despre această întrebare...

Răspunsuri renunţă

Nu nu se poate afirma acest lucru deoarece nu putem sa stim daca barbatii au idei mai bune decat femeile sau invers. O idee buna, o solutie corecta sau un sfat ce te ajuta pot veni atat din partea unei femei cat si din partea unui barbat. Se cunoaste faptul ca femeile si-au castigat drepturile nu prin forta ( majoritatea femeilor nu sunt asa puternice precum barbatii, cand vorbimm de puterea fizica), ci prin gandire, mentalitate, istetime. "barbatii sunt mai buni ca femeile" este o preconceptie majoritara, bazata doar pe esecul unora dintre femeile mistri, asta insemnand ca nu toate sunt la fel.
Eu cred ca e invers.Femeile sunt categoric mai abile.sunt obisnuite sa ia decizii majore ,de exemplu o femeie casnica stie sa-si managerieze banii din casa ,stie sa indrume si sa ia hotararea inteleapta...cred ca se nasc cu  un simt aparte ,Barbatii discrimineaza femeia,dintotdeauna au avut tendinta asta,insa eu cred ca femeia s-a luptat pt ce e al ei si a castigat mereu...parerea mea...

Hei! Încă ai dubii în ceea ce priveşte răspunsul?

Verifică răspunsurile similare

Ajutor gratuit
cu tema de casă!

Ai probleme cu tema de casă?
Cere ajutor gratuit!

80% dintre întrebări primesc răspunsul în decurs de 10 minute

Noi nu doar răspundem, ci şi explicăm

Calitatea este asigurată de experţii noştri