Întrebare

Avatarul utilizatorului elena51fatu

o compunere cu titlul La carnaval in care sa folosesti cit mai multe pronume

de Elena51fatu

Ai nevoie de mai multe detalii? Întreabă!

Întreabă pe Elena51fatu despre această întrebare...

Răspunsuri

Răspunsuri

2
Avatarul utilizatorului mgeo65
Mgeo65 a răspuns.
Intr-o seara de sfarsit de toamna, Ioana s-a trezit la un carnaval cu personajele din povestile citite de ea.
-Salut! o intampina Soldatelul de plumb cu un picior in lipsa.
-Salut! Ma numesc Ioana. Unde suntem acum?
-La carnavalul personajelor din povesti.
Imediat o intampina Tom Sawyer:
-Salut! Eu sunt Tom Sawyer. Bine ai venit!
-Salut! Multumesc! Eu ma numesc Ioana.
- Haide! Sa te duc la celelalte personaje.
Tom Sawyer ii  arata toate personajele, Ioanei. Ii povestea intamplarile  sale cu Joe indianul , cu matusa Polly, cum era pe insula Jackson si ce aventuri a  mai avut cu Huck.
Mica Sirena ii povestea cum e in mare si cat de frumos este sa inoti, despre misterele marii. Fram, ursul polar ii zicea cum era la Polul Sud si ce face si cum s-a vindecat. Colt alb era bland cu ea ca un catelus. Ii explica cum e cu stapanul sau si cum il ingrijeste mereu.
Binenteles ca au venit si Alba-ca-Zapada, Cenusareasa si Bell. Vorbind cu Ioana si daruindu-i cate un cadou. Pinocchio nu mai avea nasul lung, nu mai spunea nici o minciuna si era un copil adevarat.
Lizuca si Patrocle erau fericiti ca au trecut dumbrava si au ajuns la bunici Lizucai. Heidi ii povestea Ioanei cum este sa stai la munte si sa vezi minunatii. Cum munti sclipeau din reflectia soarelui, cum iarba avea un miros placut de vara si cum pasarile treceau prin fata casutei de lemn.
Dintr-o data Ioana s-a trezit, iar seara minunata disparuse. Toate personajele ii ramase in inima sa blanda si iubitoare.  Sper sa te ajute
:*
  • Comentarii
  • Raportează abuzul!
  • Mulţumesc (8)
  • evaluează Calificativ: 3, Voturi: 7

Comentarii

Introdu comentariul tău la acest răspuns aici...
Avatarul utilizatorului ImaginaryShow
ImaginaryShow a răspuns.
La carnaval ~EU si prietenele mele am fost la carnaval.ELE au platit biletul.NOI am fost primele acolo.Apoi au mai venit cativa copii.Si EI erau imbracati foarte frumos si elegant.
                   Supa ce au mai venit cativa copii, a inceput petrecerea.Si EI erau atat de uimiti de frumusetea salii,ca si NOI.Totii copiii se distrau atat de bine.EI dansau,fredonau cantecele care le stiau.Apoi,s-a organizat o tombola.NE-am dus sa luam un bilet cu un numar.Dupa ceva timp,Maria a fost invitata pe scena.EA era castigatoarea a 50 lei.Era asa de bucuroasa.NOI ne-am bucurat la randul nostru pentru ea.
                        Imediat,Maria ne-a oprit si ne-a spus cat de mult se bucura,si ca ii pare rau de NOI ca nu am castigat.Apoi,i-am explicat ca ne-am bucurat mult pentru EA.NE era o prietena buna.Toata lumea O placea.Ca si NOI.
                           A aparut si Alex.EL era imbracat la costum,cu o cravata violet.NOI toti am fost uimiti de tinuta lui.
                            A venit seara.Era timpul sa plecam acasa.Petrecerea s-a terminat,dar NOI am ramas in fata salii de bal,privind stelele.Ce zi frumoasa AM avut!

Stiu ca nu e prea interesanta,dar..
  • Comentarii
  • Raportează abuzul!
  • Mulţumesc (13)
  • evaluează

Comentarii

Introdu comentariul tău la acest răspuns aici...